Bedrijfsuitjes

Niet zonder reden noemen wij onszelf meer dan alleen valkenier ‘faiseur de plaisir’. De intense emotie zoals valkeniers die ervaren tijdens de omgang met roofvogels dragen wij over aan de deelnemers.

Nina-met-Harris-2

Onderscheidend vermogen

Een relatiedag, productpresentatie, veranderingsproces of personeelsfeest? Vergeet de peptalks, hete kolen en knuffelsessies.
Luister het evenement op met een roofvogelworkshop! We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden:

Hoe gaan wij te werk?

Tot ongeveer 25 á 30 deelnemers werken er 2 valkeniers met een 10 á 12 tal verschillende roofvogels en uilen.
Zo wordt een grotere groep van bv. 85 deelnemers verzorgd door 6 valkeniers en een 30 á 35 tal verschillende roofvogels en uilen.
Zo garanderen wij dat alle deelnemers een roofvogel of uil op de hand krijgen en iedereen ook zelf met roofvogels gaat vliegen.

mac-(108)

Locatie

De locatie keuze is aan u, wij werken in Nederland, België en Duitsland. Goede ervaring hebben we met een aantal landhuizen en kastelen die u kunt vinden op onze pagina locaties. Natuurlijk zijn er veel meer plaatsen waar het kan, we helpen u graag met zoeken.

Bedrijfsuitjes, relatiedag of personeelsfeest

U hebt veel aan hen te danken en dat mogen ze best weten. Oog in oog staan met een roofvogel is voor veel mensen een emotionele ervaring. Tijdens de valkerijworkshops kunnen de deelnemers, onder begeleiding, zelf de verschillende facetten van de valkerij leren kennen. En was u al zo lang op zoek naar een relatiegeschenk dat niet in de bureaula belandt? Een cd-rom met uw bedrijfsgegevens en een fotoverslag van de workshop wordt zeker vaak bekeken.

adellijk-vermaak-(198)

Productpresentatie

Een nieuw product laat je niet zo maar op de markt los. Leg dan eens de link met het valkenieren. Ook bij een jonge vogel die tot in de puntjes is getraind, is het een superspannend moment als deze voor het eerst vrij gaat vliegen. Ziedaar de relatie met uw productlancering! Wanneer u het evenement opluistert met een roofvogelworkshop maakt uw introductie zonder twijfel een onuitwisbare indruk op uw relaties.

Veranderingsprocessen

Valkeniers werken met wilde dieren die zich niet laten domineren. Roofvogels zijn niet gevoelig voor commanderen of straffen. Geduld en doorzettingsvermogen zijn daarom nodig, en alleen op basis van vertrouwen en beloning wordt de roofvogel een waardevol instrument voor de valkenier. Gedurende de corporate training zal met name de techniek van ‘positive reinforcement’ centraal staan. Deze gedragsmodulerende methode vindt zijn oorsprong in Amerika. Wanneer u veranderingsprocessen in uw organisatie wilt markeren met een onderscheidende sessie, kiest u voor de begeleiding door Birds@Work.

adellijk-vermaak-(164)