Brabant

 HuizeRustoord-3

Huize Rustoord

Op het prachtige landgoed de Utrecht ligt het statige landhuis (1924) “Huize Rustoord”. Hier vindt u een kunstgalerie, restaurant en hotel.  Na een restauratieperiode van ruim 2,5 jaar, zijn de deuren van Huize Rustoord geopend. Huize Rustoord is de locatie bij uitstek voor uw vergadering, conferentie, training, cursus, bedrijfspresentatie, bruiloft of andersoortig evenement. Bezoekt u ons met zakelijke partners, vrienden of familie…wij verwelkomen u graag. Laat ons u inspireren…

Lage Mierdseweg 17
5085 NC Esbeek


 Academy Bartels

Academy Bartels

Academy Bartels is gevestigd op het schitterende landgoed Culitsrode. De ruim opgezette accommodatie heeft bewezen niet alleen geschikt te zijn voor de training en africhting van wedstrijdpaarden en ruiters door Tineke Bartels en Imke Schellekens. Het is ook een perfecte locatie voor exclusieve business events waar roofvogels en paarden elkaar ontmoeten.

Koestraat 9
5095 BD Hooge Mierde


 Mirabelle

restaurant Mirabelle

Landelijk gelegen aan de snelweg en bij het bos. Restaurant met prachtig zonovergoten terras. Twee vergaderzalen welke volledig geütileerd kunnen worden met audiovisuele middelen evenals een private dining room. Totaalcapaciteit van 300 gasten, een Topchef en dito Maître beantwoorden aan al uw wensen op gastronomisch gebied.
Dr. Batenburglaan 76
4837 BR Breda Nederland


 Boerderij

Beukenhof

Beukenhof is een oude ontginningsboerderij uit 1928, gelegen in het agrarische buitengebied van Oirschot – De Beerzen. Het riviertje de Beerze stroomt op slechts 30 meter afstand, daarachter ligt het landgoed Baest. Bourgondisch verwennen Eddy en Rein de deelnemers tijdens de valkerij workshop en bij regen kan de workshop ook binnen. Groep tot ong. 25 personen

Groenewoudsedijk 6
5091 JL Oostelbeers


 Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart

Direct aan de A58 onder Breda tussen weiland en bos bevindt zich het 9,3 hectaren Landgoed Ulvenhart waar u kunt ontspannen, eten overnachten en werken. U geniet van sfeervolle ruimtes en hoogstaande service in een inspirerende omgeving: de perfecte locatie voor nieuwe inzichten, goede gesprekken en geslaagde ontmoetingen.

Heistraat 16
4858 RL Chaam


 DSC00123

Koetshuis Anneville

Anneville is in 1844 gesticht door Prosper Cuypers van Velthoven in de buurtschap Geersbroek bij Ulvenhout, even ten zuiden van Breda.

Na de bevrijding van Zuid-Nederland was Anneville tot mei 1945 het verblijf van Z.K.H. Prins Bernhard. Na zijn vertrek werd Anneville op 3 mei 1945 voor ongeveer zes weken de residentie van H.M. Koningin Wilhelmina.

Annevillelaan 101
4858 RA Ulvenhout


 Bethlehem

Klooster Bethlehem

Joannes van Horne, prins-bisschop van Luik, verleent op 30 augustus 1501 zijn goedkeuring aan de stichting van een klooster op de plaats van ‘de Cuijcksche hofstat’. Na bijna vijf bewogen eeuwen heeft het voormalige Klooster Bethlehem te Haren (bij Oss) zijn nieuwe bestemming gevonden.

Kerkplein 4
5368 AM Haren (Oss)


Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.