Noord Holland

dehaaf_big

Landgoed de Haaf

Landgoed de Haaf ligt aan de rand van het centrum van Bergen, een gezellig en gemoedelijk dorpje in de duinstreek van Noord-Holland. Het landgoed groeide  uit tot een ontmoetingsplaats voor kunstenaars en ambachtslieden. Door de jaren heen is dat zo gebleven.

Natteweg 9
1862 CW  Bergen (NH)


Waterland

Waterland Estate

De geschiedenis van Landgoed Waterland gaat terug tot de dertiende eeuw, maar van de hofstede Waterland wordt pas voor het eerst melding gemaakt in 1717. Het park is zeer geschikt voor zomerse evenementen. Waterland biedt plaats aan maximaal 250 gasten.

Rijksweg 116
1981 LD Velsen-Zuid


Keukenhof

Kasteel Keukenhof

In de veertiende eeuw stond de naam ‘Keukenduin’ al op de kaart, maar in 1642 bouwde een voormalig commandeur van de Vereenigde Oostindische Compagnie er zijn huis. Het Landgoed Keukenhof ligt als een oase van natuur in hartje Randstad op 15 minuten van Schiphol.

Keukenhof 1
2161 AN Lisse


Oude-slot

Het Oude Slot

Het Oude SLot te Heemstede is gebouwd tussen 1250 – 1360 en diverse malen verwoest. De 1e bewoner van het slot was Reijnier van Heemstede, hij ‘leende’ het slot van Floris de Vijfde. Vervolgens is het slot nog vele eeuwen ‘beleend’ geweest aan diverse adellijke families.

Ir. Lelylaan 6
2103 XP Heemstede


Slot-Assumburg

Slot Assumburg

Het slot stond bekend als ‘Williaems Woninghe van Velsen’. Rond 1450 verandert deze naam in Assumburg. Het adellijk geslacht Van Assendelft heeft van 1328 tot 1601 het kasteel bewoond. De laatste adellijke eigenaar is jonkheer mr. Hugo Gevers.

Tolweg 9
1967 NG Heemskerk


Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.