Workshops vanaf 1 pers.

adellijk-vermaak-(75)

Wilt u ook eens oog in oog staan met een roofvogel? Tijdens onze roofvogel workshops kunt u kennismaken met alle facetten van de valkerij. Hoe bouwt u contact op met de vogels, hoe verzorgt en traint u deze roofdieren?

Alle arrangementen ademen het goede leven van de adel. Liefhebbers van wijn en spijs en als vrije-tijds besteding werd de valkerij bedreven. Voor de adel was de valkerij eeuwen lang een statussymbool.

Natuurlijk kan iedereen meedoen met de onze valkerij arrangementen; stads- en buitenmensen, roofvogel- en natuurliefhebbers, vogelaars en jagers.fex-(121)

Vroeger was de sport voorbehouden aan de adel, vandaag kan iedereen die de tijd en de passie heeft de oude valkerij technieken leren. Tijdens de workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn.

Onze workshops leiden u echter niet op tot valkenier, dat kost meer tijd (disclaimer)

Algemene informatie

Reuk_roofvogel

Tijdens onze workshops komt u van dichtbij in aanraking met roofvogels. De specifieke geur van deze dieren zult u nooit meer vergeten. Om hiervan ten volle te genieten raden wij u aan om zeer zuinig te zijn met parfum en aftershave.

Valkenieren doe je buiten. Neem daarom altijd laarzen of wandelschoenen en een stevige jas mee. In het veld draagt men donkere, bedekte kleuren groen, bruin of blauw. Vergeet ook uw camera niet.