Utrecht

kasteel_1

Buitenplaats Amerongen

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug ligt Kasteel Amerongen, gesticht in 1286. In de vijftiende eeuw is het kasteel meerdere malen verwoest en weer herbouwd. De eerste kaart waarop Kasteel Amerongen is afgebeeld dateert uit 1597, het jaar waarin het huis werd erkend als ridderhofstad.

Drostestraat 12
3958 BK Amerongen


Zonheuvel10

Zonheuvel

Centraal in Nederland, op één van de hoogste punten van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, ligt Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel. De stijlvolle accommodatie is omgeven door maar liefst 48 hectare bosgebied en gelegen op het gelijknamige landgoed.

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn


De-Horst

Landgoed de Horst

De historie van Landgoed de Horst gaat terug tot de 19de eeuw. Een Zeister rentenier kocht in 1835 een oude boerderij met omliggend land en liet op dit terrein een langgerekt herenhuis bouwen. In de jaren daarna kreeg het landgoed – door opeenvolgende eigenaren – een eigen karakter.

De Horst 1
3971 KR Driebergen


Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche

Het Kasteel De Hooge Vuursche is gelegen op een heuvel langs de Hilversumsestraatweg tussen Baarn en Hilversum. Het werd gebouwd in opdracht van de koopvaardijofficier Johannes Adrianus van den Bosch en zijn echtgenote Barnesse van Hardenbroek. Eduard Cuypers is de architect. In 1912 is het kasteel officieel geopend.

Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn


InnStyle

Inn Style

Inn Style ligt in een prachtig water- en natuurgebied op 10 autominuten van Utrecht centrum. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke evenementen, als relatiedagen, vergaderingen, themafeesten, seminars, productpresentaties en personeelsdagen. Capaciteit tot 250 personen.

Herenweg 55
3602 AN Maarssen


Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.