Zuid Holland

lindehof delft

De Lindenhof

De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd. Het monumentale pand is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. bekend van het Vondelpark in Amsterdam).

Zocherweg 9
2613 ZT Delft


te werve

Landgoed Te Werve

Met z’n authentieke zalen en bijzondere kroonluchters ademt Landgoed Te Werve de sfeer uit van een koloniaals maar toch eigentijds landhuis. Zeer rustig gelegen in een beschermd natuurpark van 29 hectare in Rijswijk, kent deze locatie een rijke historie. Het landgoed, omstreeks 1260 bewoond door Floris van de Werve, heeft roerige tijden doorstaan de afgelopen eeuw.

Van Vredenburchweg 101
2283 TC Rijswijk


Voorlinden

Landgoed Voorlinden

Landgoed Voorlinden is een natuurgebied van 40 hectare, grenzend aan de Wassenaarse duinen. Het landhuis is in 1912 gebouwd in opdracht van jonkheer Loudon in een kenmerkende Engelse stijl.

Via de lange oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en het terras biedt u een wijds uitzicht over het schitterende landgoed.

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar


Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.