Teambuilding met Roofvogels

Teambuilding met roofvogels

Deze Teambuilding workshop is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de bewustwording die roofvogels aan mensen kunnen bieden. De valkeniers gebruiken hun jarenlange ervaring en hun passie voor roofvogels om menselijke gedragspatronen te spiegelen.

Bedrijfsuitje Teambuilding met Roofvogels

Een valkenier communiceert op een wijze die het beste bij de roofvogel past. Zo zijn zij in staat om de vogel te trainen. In deze Teambuilding wordt de verbinding gelegd tussen het oer gedrag van de roofvogels en menselijke gedrag van u en uw collega’s. Onderdelen in deze Teambuilding met roofvogels zijn communicatie, leidinggeven, creativiteit, inventiviteit en vertrouwen.

Programma:

Er zijn tijdens deze Teambuilding met Roofvogels een aantal onderdelen waarbij waarin communicatie, leidinggeven, creativiteit, inventiviteit en vertrouwen terugkomen.

De groep wordt gesplitst en afzonderlijk krijgen ze een deel van de valkerij technieken geleerd. Groepen komen bijeen en om de taken te kunnen uitvoeren moeten ze eerst elkaars informatie aanvullen. Is de communicatie juist dan zijn de deelnemers in staat de technieken toe te passen.

De deelnemers nemen verschillende posities aan, dit onder leiding van een van de deelnemers. Deze stelt hen met armen en benen telkens zo op dat ze een moeilijke vliegroute voor de roofvogel nabootsen. Na een geslaagde vlucht tussen de deelnemers door neemt een ander de leiding en formeert de leden van de groep vervolgens opnieuw in weer een andere vorm. Slechts door de juiste leiding, creativiteit en inzicht zal de roofvogel genegen zijn ertussen door te vliegen.
Een kwestie van vertrouwen. Geblinddoekt een roofvogel tussen je benen door laten vliegen terwijl een collega je aanstuurt, hoe goed werk je samen?

Uiteraard zijn er nog veel meer onderdelen maar we willen niet alles verklappen. Belangrijk is dat de deelnemers in een ontspannen sfeer elkaar beter leren waarderen, veel lachen en nog lang terug refereren aan deze Teambuilding dag. De Teambuilding met de roofvogels is volkomen veilig want de valkeniers weten door hun ervaring wanneer ze een onderdeel anders of wellicht niet met de groep moeten doen.

Duur

Het programma duurt ongeveer 2 a 3 uur maar kan naar wens ook wat korter of iets langer.

Doelgroep

Iedereen die op spannende wijze zijn communicatieve en leiderschap vaardigheden wil verbeteren.

WKR regeling dus 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de workshop “Teambuilding met Roofvogels” valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR-regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Bel of mail gerust even met Rob van Dipten info@valkenieren.nl of  0651 999 251
Reserveren klik hier.