België

Jemeppe

Château Jemeppe (Ardennen)

Het kasteel is ontstaan rond 1280 met als eerste gebouw de ‘donjon’. Later zijn er nog gebouwen toegevoegd en ontstond de Basse-Cour met pluimveeteelt als voornaamste activiteit. Al met al een roemrucht verleden op de grens van de graafschappen Luxemburg en Namen.

Rue Felix Lefèvre 24
6900 Hargimont
België

la-butte-aux-bois-25

Hostellerie La Butte aux Bois (Limburg België)

Het kasteel is gelegen midden in de rustgevende natuur. Zonder moeite kan u zich verplaatsen in de romantische periode van ‘Ridder Lagasse de Loch’ voor wie het kasteel is gebouwd.

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

targnon

Château de Targnon (Ardennen)

Het idyllische Château de Targnon, gelegen op een rotsheuvel middenin een amfitheater van loof- en naaldwouden, getekend door de meanders van de Amblève, biedt een verbazingwekkende rust en toch niet ver van Spa en Luik.

6, rue de la Liène
4987 Stoumont
België

Croupet

Croupet du Moulin (Ardennen)

Croupet du Moulin is een Ardeens Manoir met park landelijk gelegen bij Spa, Ardennen. Het gehele complex is op te splitsen in 2 delen: een woonhuisgedeelte de Manoir en een luxe Herbergerie.

Croupet du Moulin 15
4900 Jalhay, Sart-lez-Spa
België


Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.